Referenties:

T.B:   

"Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop.

Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken.

We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details.

Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen."

(herinneringsbeeld "Portretbuste", 2014)

C.B:

"Antoinette was zeer geïnteresseerd in mijn vraag. Twee handen die elkaar vasthouden, dat wilde ik graag omdat iemand mij vasthield in een moeilijke periode. Haar aandacht was eerlijk. Ik heb het als fijn ervaren en het resultaat is prachtig!"    

( relatiegeschenk "Handen", 2012)       

P. v.d. B:

"Een aantal jaren geleden ben ik gescheiden en heb een zware tijd achter de rug. Ik had al bedacht dat ik een beeldje wilde maken van mij en mijn kinderen omdat ik erg veel verdriet om hen heb gehad. Een stuk verwerking voor mij. Ik heb hiervoor deze steen uitgezocht en ben ermee aan de slag gegaan.

Het grote hoofd symboliseert mijn hoofd, met daaronder mijn kinderen. Ik omarm hen met mijn liefde, maar wil ze niet verstikken, dus heb ik er voor gezorgd dat ze toch vrij zijn. Van een afstandje lijken het engeltjes. De rest van de steen heb ik gelaten zoals hij was, omdat hierdoor een mooi contrast is ontstaan.

Ik heb met plezier aan mijn beeldje gewerkt en het heeft me een stukje verlichting gegeven. Ik ben er zeer tevreden over en het heeft de naam "Moederliefde" gekregen.

(deelneemster creatieve coaching/ beeldhouwen in speksteen)