Coaching Antoinette:

http://www.coachingantoinette.nl

Persoonlijke Coaching

Kindercoaching

Rouwverwerking

Cursus Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Coaching:

Coaching Antoinette staat voor persoonlijke coaching, geheel afgestemd op wat jij nodig hebt. 

Mijn manier van werken is naast persoonlijk, kunstzinnig en dynamisch.

Dit betekent dat ik naast observatie en gesprek veel werk met ontspanningsoefeningen, visualisaties, creatieve -  en beeldende middelen en spel. Denk hierbij aan tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen, lichaamswerk, werken met voorwerpen en diverse spelvormen. We gaan echt samen actief aan de slag met jouw hulpvraag.Deze manier van werken doet een appel op het onderbewuste. Hierin ligt waardevolle informatie opgeslagen waar je via het gebruikelijke gesprek niet goed bij kan. Via ontspanningsoefeningen en visualisaties kan je er wel contact mee maken. Je leert je afstemmen op jouzelf en leert weer luisteren naar je hart.

Dit alles betekent absoluut niet dat je kunstzinnig moet zijn om aan de coaching deel te kunnen nemen. Het is geschikt voor iedereen die graag aan zichzelf wilt werken.

Een kunstzinnig dynamische manier van werken is heel erg leuk voor kinderen. Maar ook iedere volwassene draagt een innerlijk kind met zich mee. Werken met dit innerlijke kind, werkt helend. Het kunstzinnig werken leent zich hier bij uitstek heel goed voor.

Kijk voor meer informatie op:

http://www.coachingantoinette.nl