Je kunt denken aan het inschakelen van een coach als je merkt dat je kind niet gelukkig is en je zelf niet meer weet wat je nog kan doen om te helpen.

Misschien heeft je kind een diagnose gekregen. Maar hoe ga je dan verder? Als coach kan ik jou en je kind helpen ontdekken wat er b.v. wel en wat er niet werkt. Ook kijk ik naar dieper liggende oorzaken van bepaald gedrag en ga ik samen met het kind op zoek naar hoe hier mee om te gaan.

Neem gerust contact met mij op:

Als je kind erg onzeker is,

of angstig,

of erg verdrietig,

of boos.

Als je kind geen vriendjes of vriendinnetjes heeft.

Bij een echtscheiding, bij rouw,

bij slaapproblemen

bij onbegrijpbaar gedrag.

Maar ook bij buikpijn of hoofdpijn zonder aanwijsbare reden.

En zeker als je niet weet wat er aan de hand is en merkt dat het niet goed gaat met je kind.

Twijfel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en te kijken wat ik voor jou en je kind kan doen.

Ik werk op een kunstzinnige dynamische manier, met creativiteit en spel en respect voor de eigenheid van het kind. Ik ga uit van de vraag van de ouders en kijk uiteraard ook naar de vraag van het kind.

Bij de intake staan we stil bij de vraag die er ligt vanuit de ouders. We nemen ook tijd om de geboorte en het geboorteverhaal in kaart te brengen. Omdat veel gedrag begrijpelijk en logisch wordt als je begrijpt wat je kind heeft meegemaakt voor, tijdens en na de geboorte.

De intake doe ik samen met alleen de ouders. Daarna volgen er een of meerdere sessies met enkel het kind. Welke vraag ligt er bij hem/ haar? Wanneer het fijn zou zijn enkele sessies met ouder(s) en kind samen te doen, doen we dat. Dit laat ik afhangen van wat nodig is.

De coaching is laagdrempelig, effectief, speels en creatief.

Kortom, gewoon superleuk voor kinderen.

 

Praktische informatie:

Kennismaking en voorbereiding intake per telefoon: Gratis

Intake van 1 - 1,5 uur met de ouder(s), incl btw: € 75,-

Consult van  0,45 min - 1 uur, incl. materialen en btw: € 52,50

Heb je een pgb? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Duur: gemiddeld komt uw kind 6 tot 10 keer. Dit gaat altijd in overleg gedurende het traject. U hoeft zich van te voren niet voor een x aantal keren vast te leggen.

 

Twijfel je nog? Je bent altijd van harte welkom vrijblijvend kennis te komen maken.

 

Ik help ook jouw kind graag op weg zodat ook zij/hij kan staan in de eigen stralende kracht!