U bent van harte welkom in mijn atelier voor een persoonlijke afspraak! Er is voldoende ruimte om met een paar mensen de nodige afstand te houden.

 

Unieke urnen, geheel met de hand opgebouwd:

Uw persoonlijke wensen vertaal ik naar een uniek kustwerk.

 

Een urn, met liefde gemaakt. schitterend!!

Antoinette is zeer behulpzaam, staat je keurig te woord. Heel geduldig en rustig, een prettig persoon. ( H.H.)
 

In opdracht maak ik voor uw overleden dierbare graag een unieke urn die ook betaalbaar is. Doordat ik de urn opbouw met de hand en zonder mal werk, is de urn echt uniek. Er is geen tweede van die precies hetzelfde is. Net zoals ieder mens uniek is.

Het is niet makkelijk om een passende urn te vinden. Vaak vindt u niet wat u zoekt en tegelijk weet u eigenlijk ook niet wat u nu precies wilt. Dan kan het fijn zijn, hier over te praten met een professional die in uw verhaal uw wensen ontdekt. Iemand die aan de hand van uw verhaal een passende urn voor u kan maken.

Zo iemand wil ik graag zijn.

De vorm en de decoratie van de urn stem ik af op uw verhaal zodat het een urn wordt die helemaal past bij uw overleden dierbare. Als u hierbij bepaalde wensen heeft, kunt u dat aangeven. Uw wensen neem ik zo mogelijk op in het ontwerp. Uiteraard leg ik het ontwerp eerst aan u voor, voordat ik met het maken van de urn begin.

Om de urn nog persoonlijker te maken is het bijvoorbeeld ook mogelijk om zelf iets in of op de urn te tekenen of te schrijven voordat ik deze glazuur, b.v. de naam van uw overleden dierbare. Wilt u dit liever niet zelf doen, maar wilt u er toch b.v. een naam in of op dan kan ik dat voor u aanbrengen.

Heb ik uw belangstelling gewekt en wilt u graag wat meer informatie? Neem gerust contact met mij op!

Een persoonlijke urn is al mogelijk vanaf €375,-

Ook bent u, geheel vrijblijvend, van harte welkom in mijn atelier om kennis met mij te maken en om eens te komen kijken waar en hoe ik werk!