Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als beeldend kunstenaar. Mijn vrije werk toont naast mijn kunstzinnige ontwikkeling ook mijn persoonlijke ontwikkeling. Het vormgeven aan mijn innerlijk heeft mij enorm geholpen om als mens te groeien. Het op creatieve wijze uiten van jezelf, draagt bij aan je gevoel van welzijn en daarmee ook aan je gezondheid.  

Wanneer het leven soms moeilijk is omdat je bijvoorbeeld te maken hebt met rouw, angst, somberheid of een burn - out, dan helpt het enorm om hier over te tekenen of te boetseren. Het helpt als je vorm geeft aan wat er speelt. Ook als je daar al heel lang last van hebt.

Als je bij mij in mijn atelier komt voor coaching zullen we praten over wat er speelt, maar ik zal je ook uitnodigen er iets bij te maken op papier of in klei, wanneer je dat wilt. Niets moet en er is geen vast protocol. Ik coach je met oprechte aandacht vanuit mijn ervaring en met liefde. Alles mag op jouw eigen tempo.

Bij het maken is het niet belangrijk of je bijvoorbeeld goed kan tekenen, schrijven of boetseren. Het gaat erom dat je ervaart dat er tijd en ruimte is voor jou. Dat alleen helpt al omdat je voelt dat jij ertoe doet. En als je dan gaat boetseren of schilderen dan kan er iets ontstaan, iets dat voorkomt uit jouw hart en dat jou iets te vertellen heeft.

Ben je benieuwd naar meer, wil je het zelf ervaren of wil je graag wat meer weten over wat de coaching inhoudt? Kijk dan eens verder op mijn website: https://bit.ly/2QeJtwl

En heb je vragen, bel of mail mij: https://bit.ly/3x7NK5l