Herinneringsbeelden:

 

In opdracht maak ik herinneringsbeelden en portretten in keramiek of brons. 

 

Een herinneringsbeeld is een beeld ter herdeniking aan een overleden dierbare.

Een herinneringsbeeld kan helpen de kloof die ontstaan is door het overlijden tussen u en uw dierbare voor een deel te overbruggen. Het gemis krijgt via het beeld een gezicht, een vorm. 

In het beeld verwerk ik, geheel in overleg, uw wensen omtrent inhoud, vormgeving, materiaal- en kleurgebruik. Wanneer u niet goed weet wat u nu precies wilt, vertelt u mij uw verhaal. Dit verhaal is voor mij voldoende om een passend herinneringsbeeld te kunnen maken.

Het beeld kan zowel herkenbaar als abstract zijn vormgegeven, klein of groot. Geschikt om binnen in huis een plekje te geven of buiten in de tuin of op het graf. Er is heel veel mogelijk.

Bij een herinneringsbeeld kunt u ook denken aan een portret of een buste van uw overleden dierbare. Met veel aandacht en toewijding maak ik graag een portret voor u in keramiek of in brons. Herkenbaar en fijngevoelig vorm gegeven.

Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op.

Alles wat ik maak, is uniek en ik lever altijd maatwerk.

T.B:   

Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop.

Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken.

We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details.

Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen.

(herinneringsbeeld "Portretbuste", 2014)