Herinneringsbeelden:

Uw persoonlijke wensen vertaal ik naar een uniek kunstwerk.

Een herinneringsbeeld is een beeld dat ik voor u kan maken naar aanleiding van het overlijden van een dierbaar persoon. Het is een beeld ter herdenking.

Een herinneringsbeeld of een herdenkingsbeeld kan helpen de kloof die ontstaan is door het overlijden tussen u en uw dierbare gedeeltelijk te overbruggen. Het gemis krijgt een gezicht, een vorm. Het beeld kan u helpen het verdriet een plaats te geven in uw leven.

Het is voor mij heel bijzonder om op deze manier een beeld te mogen maken waar u misschien troost, rust, kracht of hoop uit kunt halen. Een herdenkingsbeeld dat bij mag dragen aan het koesteren van uw herinneringen.

In het beeld verwerk ik, geheel in overleg, uw wensen omtrent inhoud, vormgeving, materiaal- en kleurgebruik. Wanneer u dit moeilijk vindt, niet goed weet wat u nu precies wilt, vertelt u mij gewoon uw verhaal. Uw verhaal is voor mij voldoende om een passend herinneringsbeeld te kunnen maken.

Het beeld kan zowel herkenbaar als abstract zijn vormgegeven, klein of groot. Geschikt om binnen in huis een plekje te geven of buiten in de tuin of op het graf. Er is heel veel mogelijk.

Bij een herinneringsbeeld kunt u ook denken aan een portret of een buste van uw overleden dierbare. Met veel aandacht en toewijding maak ik graag een portret voor u in keramiek of in brons. Herkenbaar en fijngevoelig vorm gegeven.

Een klein keramisch herinneringsbeeldje is al mogelijk vanaf € 395,-!

Alles wat ik maak, is uniek en ik lever altijd maatwerk.

Komt u gerust eens kijken in mijn atelier om geheel vrijblijvend kennis te maken met mij en mijn kunst!

 

T.B:   

Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop.

Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken.

We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details.

Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen.

(herinneringsbeeld "Portretbuste", 2014)