In opdracht maak ik graag persoonlijke herinneringsbeelden voor zowel particulieren als bedrijven. Zowel klein als groot werk is mogelijk. Prijzen zijn afhankelijk van maat, materiaal en arbeidsintensiviteit. Een klein keramisch beeldje is al mogelijk vanaf 350 euro. Ook maak ik persoonlijke urnen.

uit 1999 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Driehoek

2016

Ook dit beeld is ontstaan uit een oude bestaande grafsteen. Het komt voort uit dezeflde grafsteen als waaruit het tafelbeeld "Ter herdenking" is ontstaan. De overgebleven letters verwijzen nog naar de oorspronkelijke tekst. "OO" is van Zoon. De letters daaronder verwijzen naar zijn naam. Verder heb ik het geboortejaar laten staan, de sterfdatum niet. Hij was nog maar 10 jaar. De driehoek wijst omhoog, een spirituele vorm. De opening van binnen laat letterlijk licht door. De steen symboliseert het aardse bestaan, dat helaas veel te kort was. Het licht en de bewerking van de steen die een oplichtend grijs effect geeft verwijzen naar de hemel. Letterlijk en symbolisch van binnen en van buiten omgeven door licht.

Herdenkingssteen

2016

Uit een oude bestaande grafsteen zijn 2 nieuwe beelden ontstaan. Dit is het eerste beeld. Een mooie steen om op tafel te leggen waarin ter herdenking aan de mensen die erin vermeld staan, 2 kaarsjes gebrand kunnen worden.  

portetbuste

2014

"Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop. Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken. We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details. Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen." T.B.

Engel met jongetje

2010

Herinneringsbeeldje waarin een waxinelichtje gebrand kan worden. Het jongetje loopt aan de hand van de engel op de hemelrand. Hij is tot aan de hemel geschommeld waar hij fier en begeleid door de engel, rondwandelt. Het overleden jongetje van bijna 4 schommelde graag. De hemelkom verbeeldt een ronde ligschommel. Ook hield hij van de sterren en van blauw.

Vogel

2012

Monument op het verstrooiingsweidje voor de kinderen op begraafplaats Zegestede te Roosendaal. Een wit marmeren vogel op een boomstam van cortenstaal. Op de vleugels van de vogel staan de namen van de overleden kinderen, gegraveerd in glazen naamplaatjes met de vorm van een blad. De vogel brengt de overleden kinderen naar de hemel.

Hemelboot

1999

Een boot met mensen gericht op de hemel, het aardse ontstegen. In bezit van Monuta Uitvaartzorg Terneuzen.

Engelfiguur van Hemelboot 2

2011

Engelfiguur in boetseerwas, onderdeel van het beeld Hemelboot 2. De engel is reeds gegoten in brons en voorin de boot gemonteerd. Het totaalbeeld zal bij het plaatsen op een schuin omhoog lopende sokkel gemonteerd worden.

Boot van Hemelboot 2

2011

Het onderdeel boot in boetseerwas van het beeld "Hemelboot 2". Het totaalbeeld, waar voorin de boot een langgerekte engelfiguur staat, is reeds gegoten in brons maar nog niet geplaatst.

Hemelvaart

2012

Twee vrouwfiguren staan bij een lege "kist". Een vrouw aan het voeteneinde de andere aan het hoofdeinde. Dit beeld gaat over verdriet en de afstand tussen leven en dood.