(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Herdenkingsplek, Allerzielen 2018 Zoomstede, Bergen op Zoom.

2018

Belevingsroute Allerzielen 2018 te Zoomstede, Bergen op Zoom: De met kleurige doeken ingewikkelde bomen markeren een plek ter herdenking midden in de natuur. Bezoekers maakten van papier een wens/ gedachte of dankwoord aan een overleden dierbare. Deze wens werd vergezeld van een aards element, zoals een schelp, een veer, eikeltjes of een blad, opgehangen aan een van de draden die gespannen waren tussen de gekleurde boomstammen.  Tekst op de aan de bezoekers uitgereikte plattegrond: "Op deze herdenkingsplek midden in de natuur kunt u vormgeven aan een wens, een gedachte of een dankwoord voor uw overleden dierbare. De wind zal alle intenties meenemen en bijdragen aan de verbinding tussen aarde en hemel. "

Naamdicht

2018

Dit werk omschrijft wie ik ben als coach. "Ik help je graag op weg zodat ook jij kan staan in jouw eigen stralende kracht!"

Believe

2017

"Believe" gaat over geloven en vertrouwen in jezelf. Over geloven in je eigen kracht en schoonheid, over geloven in je mogelijkheden en talenten. Hierin durven geloven geeft innerlijke vrijheid. Dit is de basis van waaruit je kan geloven in de vrijheid en het recht op vrijheid van iedereen. Tijdens het maken werd dit beeld een soort wachter, een soort beschermer van de vrijheid en vrede in het algemeen. Als een engel waakt ze over de vrede en blijft ze hierin geloven ook als vrede ontbreekt. Zij is zelf vrede.

In the light

2017

Variant op "About Freedom".

About Freedom

2016

Opstaan naar vrijheid. Verlangen naar vrijheid en daar gehoor aan geven. Onderweg zijn naar de vrijheid.

Arise

2016

Opkomen uit onderdrukking. Opstaan naar vrijheid.

schalenset rood/bruin

2015

Schalenset bestaande uit 1 grote schaal en 6 kleinere kommetjes, steengoed.

Het gouden hart

2014

Twee handen die tezamen uitlopen in een hart. Rabobankcultuurprijs uitgereikt aan de 3 beste vrijwilligersorganisaties te Roosendaal door het Vrijwilligers Informatie Punt te Roosendaal in 2013 en 2014.

Staande man

2014

Klein staand mannetje.

Dagdromen

2013

Dagdromen

How are you 2?

2013

"How are you? 2" is een vervolg op "How are you?".

Handen

2012

"Antoinette was zeer geïnteresseerd in mijn vraag. Twee handen die elkaar vasthouden, dat wilde ik graag omdat iemand mij vasthield in een moeilijke periode. Haar aandacht was eerlijk. Ik heb het als fijn ervaren en het resultaat is prachtig!"                                      CB.   Een bijzonder geschenk om van een bijzondere persoon afscheid te nemen en deze te bedanken:

In Rust

2012

De mens in rust.

In Verdriet

2012

De mens in diep verdriet

Meisjeskopje 15 mnd.

2002

Een figuratief portretje in gebakken klei.