Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Paardenhoofd

Paardenhoofd van keramiek op sokkeltje van oud Belgisch hardsteen.

€325,00

Bos

Porselein, Krachtig geworteld in de aarde en met takken die oprijzen naar de hemel is de boom voor mij een verbinder tussen hemel en aarde. Letterlijk, maar ook figuurlijk. In de natuur is alles altijd enkel zichzelf, zuiver, puur en goed. Die zuiverheid  en puurheid heeft voor mij veel te maken met de hemel. In de boompjes staat de witte ongeglazuurde porseleinklei hier symbool voor. De aarde waarin de bomen wortelen, wordt verbeeld door de zwart geglazuurde porseleinen ondergrond. 

€240,00

Mens, verbonden met aarde en hemel

Mensbeeldje, gebakken op 1240 graden, steengoed. 

€234,00

Together 1050

De beelden Together 1 en Together 2 spreken veel mensen aan, ze zijn aaibaar en nodigen erg uit tot voelen. Men is geintrigeerd door de zachte ronde vormen en de zuivere uitstraling. Daarnaast spreekt de thematiek van het voor geboortelijke erg aan. Omdat beide beelden niet te koop zijn, besloot ik voor de verkoop diverse kleine “Together”  vormen te maken. Deze zijn per stuk te koop voor € 225,-. Deze kleine vormen zijn gemaakt van gietporselein en komen alle negen uit dezelfde mal. De vormen zijn op verschillende temperaturen gestookt, op 1050, 1150 en 1250 graden Celsius. Dit verklaart de verschillen in grootte en teint. Deze vorm is gestookt op 1050 graden, de temperatuur voor geglazuurd aardewerk.

€225,00

Together 1150

De beelden Together 1 en Together 2 spreken veel mensen aan, ze zijn aaibaar en nodigen erg uit tot voelen. Men is geintrigeerd door de zachte ronde vormen en de zuivere uitstraling. Daarnaast spreekt de thematiek van het voor geboortelijke erg aan. Omdat beide beelden niet te koop zijn, besloot ik voor de verkoop diverse kleine “Together”  vormen te maken. Deze zijn per stuk te koop voor € 225,-. Deze kleine vormen zijn gemaakt van gietporselein en komen alle negen uit dezelfde mal. De vormen zijn op verschillende temperaturen gestookt, op 1050, 1150 en 1250 graden Celsius. Dit verklaart de verschillen in grootte en teint. Deze vorm is gestookt op 1150 graden Celsius.   

€225,00

Together 1240

De beelden Together 1 en Together 2 spreken veel mensen aan, ze zijn aaibaar en nodigen erg uit tot voelen. Men is geintrigeerd door de zachte ronde vormen en de zuivere uitstraling. Daarnaast spreekt de thematiek van het voor geboortelijke erg aan. Omdat beide beelden niet te koop zijn, besloot ik voor de verkoop diverse kleine “Together”  vormen te maken. Deze zijn per stuk te koop voor € 225,-. Deze kleine vormen zijn gemaakt van gietporselein en komen alle negen uit dezelfde mal. De vormen zijn op verschillende temperaturen gestookt, op 1050, 1150 en 1240 graden Celsius. Dit verklaart de verschillen in grootte en teint. Deze vorm is gestookt op 1240 graden Celsius. 

€225,00

Urn, zwart/wit

Unieke urn, volledig met de hand opgebouwd.  Zwart en wit symboliseren aarde en hemel.

€495,00

Zwaandraakje

Zwaandraakje van porselein op zwart granieten sokkeltje.

€299,00

Paardje

Jong, speels, wit paardje.

€415,00

Urn, blauw en leliewit

Kobaltblauwe urn met een elegant wit dekseltje. De vorm van de pot in combinatie met de blauwe kleur doet denken aan de mantel van Maria op middeleeuwse schilderijen. Het witte dekseltje is een verwijzing naar de hemel en heeft raakvlakken met een witte lelie. De bloem die Maria vaak vergezeld in de beeldende kunst.

€419,00

Hemel en aarde 1€165,00

Graal

Grote beker met brons gouden glazuur. Binnenin vanaf de bodem tot onder het midden is een rood glazuur aangebracht. 

€97,00

Ontwaken

Mensfiguur verbonden met hemel en aarde.

€349,00

schalenset

Schalenset, bestaande uit 1 grote schaal, 1 middelgrote schaal en diverse kleine schaaltjes, steengoed. De grote en middelgrote schaal zijn geheel met de hand opgebouwd, zonder mal, dus zijn volledig uniek. De kleine schaaltjes zijn mbv een mal gemaakt en kunnen dus ook makkelijk bijbesteld worden.

€119,00

Vleugel

Vleugel op sokkel, zwart serpentijn en eikenhout

€380,00

Kom, donkergroen

Kom, aardewerk, unicum, met de hand opgebouwd.

€125,00

Schaal, groen/bruin

Schaal, steengoed, met de hand opgebouwd, unicum.

€92,00

Schaal, rood/bruin

Schaal, steengoed,met de hand opgebouwd, unicum. Bijpassend 6 kleine ronde bakjes, steengoed, in een zelfde glazuur te koop.

€99,00

schalenset rood/bruin

Schalenset bestaande uit 1 grote schaal en 6 kleinere kommetjes, steengoed. De maat is de maat van de grote schaal. De kommetjes hebben een doorsnede van ongeveer 9 cm.

€130,00

Staande man

Klein staand mannetje.

€225,00

Zittende danseres

Balans tussen beweging en rust in de dans.
 

€349,00

Bedje 2 kleuren

Klein bedje met rozendekentje dat mij herinnert aan het veilige kinderbed van vroeger. Herinnering aan liefde, warmte en veiligheid.

€250,00

Bedje wit

Klein bedje met rozendekentje dat mij herinnert aan het veilige kinderbed van vroeger. Herinnering aan liefde, warmte en veiligheid.

€250,00

Dagdromen

Dagdromen

€375,00

platte schaal lichtgroen

Platte schaal met natuurlijke uitstraling, unicum.

€140,00

In Rust

De mens in rust.

€435,00

In Verdriet

De mens in diep verdriet

€435,00