Herinneringsbeelden en grafmonumenten:

 

In opdracht maak ik herinneringsbeelden en grafmonumenten in diverse maten en materialen.

Een klein keramisch herinneringsbeeldje is al mogelijk vanaf 350,00 Euro!

Een herinneringsbeeld is een beeld dat gemaakt wordt naar aanleiding van het overlijden van een dierbaar persoon. Het kan helpen de kloof die ontstaan is door het overlijden tussen u en uw dierbare gedeeltelijk te overbruggen. Het gemis krijgt een gezicht, een vorm. Het beeld kan u helpen het verdriet een plaats te geven in uw leven.

Ook wanneer u op zoek bent naar een uniek grafmonument ben ik u graag van dienst. Ik maak voor u een uniek ontwerp waarin ik gestalte geef aan uw wensen. Vervolgens voer ik het uit en zorg ik voor de plaatsing.

De vormgeving van zowel een herinneringsbeeld als een grafmonument kan zowel figuratief zijn als abstract. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en het beoogde resultaat.

 

Ook een portretkop of portretbuste kan een herinneringsbeeld zijn. De vormgeving hierbij is figuratief. Het is een zichtbaar herkenbaar beeld als herinnering.

 

Hoe ga ik te werk?:

Na een eerste contact vindt er kosteloos een persoonlijk gesprek plaats waarin u iets verteld over uzelf en/ of uw dierbare. Misschien heeft u specifieke wensen omtrent materiaalgebruik, formaat, vormgeving,  kleurgebruik of anderszins. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Hierna maak ik een offerte. Na overeenstemming ga ik met uw wensen aan de slag en kom ik tot een of meerdere ontwerpen voor een beeld. Als de ontwerpen klaar zijn nodig ik u uit om samen met mij tot een keuze te komen. Het ontwerp maak ik vervolgens voor u binnen de afgesproken tijd.

Ik vraag u vooraf de helft van het totaalbedrag als aanbetaling aan mij over te maken. De andere heflt betaalt u bij levering.