Herinneringsbeelden, grafmonumenten en urnen:

 

In opdracht maak ik graag persoonlijke urnen, herinneringsbeelden en grafmonumenten in diverse maten en materialen.

Een klein keramisch herinneringsbeeldje is al mogelijk vanaf 350,00 Euro!

Een herinneringsbeeld is een beeld dat gemaakt wordt naar aanleiding van het overlijden van een dierbaar persoon. Het kan helpen de kloof die ontstaan is door het overlijden tussen u en uw dierbare gedeeltelijk te overbruggen. Het gemis krijgt een gezicht, een vorm. Het beeld kan u helpen het verdriet een plaats te geven in uw leven.

Ook wanneer u op zoek bent naar een uniek grafmonument ben ik u graag van dienst. Ik maak voor u een uniek ontwerp waarin ik gestalte geef aan uw wensen. Vervolgens voer ik het uit en zorg ik voor de plaatsing.

De vormgeving van zowel een herinneringsbeeld als een grafmonument kan zowel figuratief zijn als abstract. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en het beoogde resultaat.

Ook een portretkop of portretbuste kan een herinneringsbeeld zijn. De vormgeving hierbij is figuratief. Het is een zichtbaar herkenbaar beeld als herinnering.

Liever een persoonlijke urn? Ook dat is mogelijk al vanaf € 350,-!

 

Hoe ga ik te werk?:

Na een eerste contact vindt er kosteloos een persoonlijk gesprek plaats waarin u iets verteld over uw wensen. Meestal vertelt u dan ook iets over uzelf en/ of uw dierbare. Misschien heeft u specifieke wensen omtrent materiaalgebruik, formaat, vormgeving,  kleurgebruik of anderszins. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Hierna maak ik een offerte. Na overeenstemming ga ik met uw wensen aan de slag en kom ik tot een of meerdere ontwerpen voor een beeld. Als de ontwerpen klaar zijn nodig ik u uit om samen met mij tot een keuze te komen. Het ontwerp maak ik vervolgens voor u binnen de afgesproken tijd.

Gedurende het hele proces houd ik u van de voortgang op de hoogte.

T.B:   

"Als herinnering aan onze overleden moeder wilden wij graag een beeld van haar laten maken. Het leek ons mooier dan een steen met alleen een naam erop.

Antoinette heeft een mooi beeld gemaakt waarin wij onze moeder heel goed herkennen. Zij heeft nu een prachtige plek in onze tuin gekregen op een houten sokkel. Wij kunnen er nu, b.v. op een speciale dag, een mooi boeket bloemen bij zetten om zo onze moeder te gedenken.

We zijn zeer tevreden over de onderhandelingen met Antoinette. Ze heeft ons er steeds bij betrokken en onze mening gevraagd over bepaalde details.

Nog steeds zijn we blij dat we het beeld hebben laten maken en zouden het zeker anderen willen adviseren en hiervoor dit adres aanbevelen."

(herinneringsbeeld "Portretbuste", 2014)